כל מי שביקר במחסני מזון בתקופה האחרונה מבין מהר את המכשולים שעומדים בפני ההנהלה, עליהם מוטלת האחריות לתחזק כמות עצומה של מוצרים שנשלחים למגוון מקומות וכל זה בטווח זמן קצר בכדי לשמור על קצב עבודה וטריות מוצר. המחסן עובד עם ספקים שונים וזה אומר הרבה עבודה של תיאום לוגיסטי.

הדבר הראשון שצריך להבין בעבודה עם מזון זה שהוא מתקלקל ויש לו תאריך תפוגה. הזמן הוא האויב וצריך לבסס מערכת אופטימלית של תחלופת מוצרים. כלומר אם מגיע למחסן מוצר עם תאריך תפוגה חשוב שהוא לא יהיה הראשון שיצא אלא אותו המוצר שנמצא במחסן לפניו וזאת בכדי למצות את מירב הזמן שיש לנו.

מחסן מזון חייב להיות דינמי ובעל מגוון רחב של פתרונות אחסון בכדי לתחזק את מגוון המוצרי המזון שבו. לכן חשוב לבנות את המחסן בצורה חכמה.  פתרונות מידוף מקצועיים יכולים מאוד לתרום לפרודוקטיביות של המחסן וזאת על ידי יצירת מרחב עבודה יעיל. בין אם אלו מדפים מודולריים שיכולים לאחסן מקררים או מדפים מותאמים למוצרים אשר מתחלפים בקצב מהיר כמו ירקות. חשוב להתאים את המידוף למטרה.

מידוף נכון של שטח אחסון יוצר סביבת עבודה אסתטית ובריאה ונותנת את האופציה לתת רמת שירות גבוהה יותר ללקוחות שלנו.